Acteurs

Toen ik Louis Talpe in september 2008 op de set van ‘Goesting’ ontmoette, klikte het onmiddellijk. Louis was toen een onbekende acteur voor mij. Ik had nog nooit naar ‘Mega Mindy’ gekeken, maar toen ik hem al grappend in het Engels hoorde praten, was ik meteen verkocht. (Telkens als hij de personages van ‘Snatch’ imiteerde, kwam ik niet meer bij van het lachen.) Zijn accent was onberispelijk. Ik vernam dat hij in Engeland had gestudeerd en ik stelde hem voor om daar iets mee te doen. Ondertussen leerde ik Jan, Gene, Patsy en Darya ook beter kennen en stelde ik hen hetzelfde voor. Iedereen ging akkoord.

Op filmsets worden veel beloftes gemaakt, maar er komt zelden iets van in huis. Ik vond het dan ook geweldig toen ik een jaar later naar iedereen belde en ze zich allemaal aan hun belofte hielden. Enkel Darya Gantura die ook graag had meegedaan, had helaas andere verplichtingen.

Lotte en Bert heb ik leren kennen op de set van ‘Thuis’. Twee jonge acteurs met enorm veel talent. Hun enthousiasme werkt ongelooflijk aanstekelijk. Ik ben ervan overtuigd dat ze later vaste waarden zullen worden.

Op die manier heb ik het geluk gehad om met deze topacteurs samen te werken. En het zal zeker en vast niet de laatste samenwerking zijn; ik vind ze fantastisch!

Davy